top of page

Ben jij klaar om je mentale gezondheid een boost te geven?

Waarom kiezen voor een online traject, cursus of zelfhulpoplossing?

De drempel naar één op één psychotherapie is vaak nog erg groot, zowel om persoonlijke redenen als praktische redenen. Zo hoor ik vaak van mensen dat ze nog niet klaar zijn om naar een psycholoog te gaan of de stap niet durven zetten.
 

Bovendien zijn er bij de meeste psychologen ook ellenlange wachtlijstenwaardoor je vaak maanden moet wachten op een gesprek. Bij een online traject of aan huis geleverde zelfhulpoplossingen kies jij zelf wanneer je start, en dit op je eigen tempo.

Daarnaast zie ik zelfhulp passend binnen een grootschalige
preventieve aanpak.
De meeste mensen bevinden zich namelijk in wat we noemen de ‘preklinische fase’ en hebben niet noodzakelijk individuele therapie nodig (al kan het sowieso voor iedereen enorm waardevol zijn).

 

Dit wil zeggen dat je op eigen houtje, mét virtuele ondersteuning van mij ls professional, al een succesvol pad kan afleggen binnen je persoonlijke groei.

Klaar om mijn aanbod te ontdekken? Hieronder vind je een opsomming terug!

 
doorbreekbaar-elien-tubbax

Online cursussen & trajecten

Door het kennen en begrijpen van onze kernwaarden, normen, kwaliteiten en valkuilen kunnen we een authentiek leven leiden dat ons de grootste kans geeft om onze dromen na te streven. Het vormen de fundamenten van ons huis.
Dus: ben jij klaar om een waarde-overeenkomstig leven te leiden? Een leven waarin je bewuster en vooral gelukkiger kan zijn? Deze cursus gaat je daarbij helpen!

Find Your values
online cursus

Mock-ups visuals (1).png

€67
(ook termijnbetalingen mogelijk)

In dit wetenschappelijk onderbouwd traject leer je in 9 uitgebreide modules hoe jij van een leven geleid door stress kan gaan naar een leven dat jij leidt. Je zal niet langer vastlopen in een stressvol leven of belemmerende gedachten want jij zal transformeren tot een evenwichtig en energiek persoon die terug kan focussen op, én genieten van, de dingen die er écht toe doen!

Mock-ups visuals (2).png

Beat Your Stress
online traject

€497
(ook termijnbetalingen mogelijk)

Zelfliefde toolboxen

Omdat ik oprecht geloof dat zelfliefde het mooiste cadeau is dat je jezelf kan geven, ontwikkelde ik de Go Love Yourself toolboxen: de ideale combinatie van zelfhulp en zelfzorg. Je gaat hierbij niet alleen actief werken aan verschillende aspecten van zelfliefde d.m.v. een werkboek vol met de meest effectieve inzicht- en doe- opdrachten., maar je krijgt ook waardevolle - en leuke! - items die jou blijven motiveren om jezelf lief te hebben.

Toolbox 1
Je potentieel ontdekken en ontwikkelen

Posters werkboek 1 (3).png
34.png
Ontwerp zonder titel (11).png
Ontwerp zonder titel (10).png

Deze toolbox gaat jou helpen bij het losbreken van oude, belemmerende denkpatronen en het temmen van die innerlijke criticus in jouw hoofd. Je leert ook affirmaties gebruiken die écht werken, jouw sterktes en kwaliteiten ontplooien, écht zelfvertrouwen opbouwen en het imposter syndroom tegengaan.

€89
(ook termijnbetalingen mogelijk)

Toolbox 2
Je lichaam accepteren en liefhebben

Posters werkboek 2 (1).png
35.png
21-removebg-preview.png
Ontwerp zonder titel (14).png

Deze toolbox gaat jou helpen om inzicht te krijgen in waar jouw lichaamsbeeld door gevormd is, om je lichaamsbeeld los te koppelen van beïnvloeding van buitenaf, om niet-helpende lichaamsgedragingen te vervangen door helpende gedragingen, om om te gaan met jouw spiegelbeeld en 'slechte' foto's van jezelf en om je lichaam mooi te vinden en te waarderen.

€89
(ook termijnbetalingen mogelijk)

Toolbox 3
Jezelf accepteren, vergeven en verzorgen

posters werkboek 3 (4).png
36.png
Ontwerp zonder titel (19).png
Ontwerp zonder titel (18).png

Deze toolbox leert je: jezelf accepteren zoals je bent, jezelf met liefde en compassie te behandelen, te stoppen met jezelf te vergelijken met anderen, met met meer dankbaarheid in het leven staan, om mindfulness meditaties uit te oefenen, om jezelf te vergeven voor gemaakte fouten en om voor jezelf te zorgen.

€89
(ook termijnbetalingen mogelijk)

Toolbox 4
Jezelf prioriteren in je relaties

Posters werkboek 4 (1).png
37.png
30.png
Wees_lief_voor_jezelf.-removebg-preview.png

Deze toolbox leert je om: te stoppen met people pleasen, om gezonde grenzen te stellen en te communiceren, 'om nee' te zeggen, om te gaan met kritiek, om complimenten te accepteren en om ongezonde relaties in je leven te herkennen en te beperken. Zo zal je jezelf op een gezonde manier leren prioriteren!

€89
(ook termijnbetalingen mogelijk)

Zelfliefde Masterbox

Deze Masterbox omvat ALLE eerder opgesomde werkboeken, een extra inleidende werkbundel, alsook een extra bundeltje over journaling. Bovendien zitten er bij deze Masterbox ook nog een heel aantal exclusieve bonusitems inbegrepen, die niet in de andere boxen zitten, alsook de mogelijkheid om door mij gecoacht te worden tijdens vrijblijvende groepscalls.

16.png

Met deze Masterbox heb jij alle tools in handen om jouw leven te transformeren.
Het is tijd om voluit voor jezelf te kiezen. Het is tijd om jezelf lief te hebben. 

€447
(ook termijnbetalingen mogelijk)

Boeken en e-books

Therapie journal
Een boost voor jouw therapiesessies

2.png

vanaf €29,99
(ook termijnbetalingen mogelijk)

'Start to journal' bundel
Alles wat je nodig hebt om je op weg te helpen

3.png
4.png

+

€34,99
(ook termijnbetalingen mogelijk)

bottom of page