top of page
DSCF5279.jpg

Product details

Afwerking: Hardback

Aantal pagina's: 304

Afmetingen: 210x170

Verschijningsdatum: 07/05/2024

EAN: 9789401401678

Nur-code: Albums en dagboeken

Uitgever: Lannoo

Druk: 1

Therapy journal: Relatiebreuk |                           22,99
gesigneerd exemplaar            

‘Een relatiebreuk is niet het einde van jouw verhaal, maar slechts het einde van een hoofdstuk. Tijd voor het volgende.’

Wanneer een relatie eindigt, lijkt de wereld even stil te staan. Plotseling is er geen ‘wij’ meer en moet je alleen verder. Deze ingrijpende verandering markeert het begin van een rouwproces en brengt verschillende emotionele uitdagingen met zich mee. Maar dat hoeft gelukkig niet te betekenen dat je gebroken hart nooit geheeld kan worden. Dit journal geeft je de ruimte om stil te staan bij jezelf en je gevoelens. Aan de hand van therapeutische schrijfopdrachten word je doorheen de verschillende stadia van je verwerkingsproces geleid. Door je gedachten en gevoelens neer te schrijven en even de tijd te nemen voor jezelf stimuleer je nieuwe perspectieven.


» Krijg inzicht in je relaties, patronen en behoeften
» Journaling als krachtig middel voor persoonlijke groei
» Leer gezonde grenzen te stellen

ELIEN TUBBAX is een erkend klinisch psycholoog en leerkracht. Ze deelt haar passie voor beide domeinen via haar Instagramplatform @doorbreekbaar waar ze al duizenden volgers wist te bereiken. Aan de hand van invuloefeningen, doordachte schrijfopdrachten en creatieve prompts helpt ze je in dit journal op weg om je relatiebreuk te verwerken. Stap voor stap en op je eigen tempo.

Scherm­afbeelding 2024-04-23 om 12.15.20.png
Scherm­afbeelding 2024-04-23 om 12.15.42.png
bottom of page