top of page

Workshops

Zowel in mijn praktijk als in mijn persoonlijk leven merk ik dat er nog steeds

een taboe rust op psychische kwetsbaarheid en mentale gezondheid.

Iedereen ondervindt wel eens problemen in de loop van zijn/haar leven, maar hierover praten met elkaar blijft moeilijk.

 

Steeds meer mensen voelen daardoor de nood om professioneel begeleid te worden, waardoor wachtlijsten ook steeds langer worden. Een meer preventieve aanpak is dan ook broodnodig. Vanuit deze nood, wil ik in de nabije toekomst ook volop gaan inzetten op het geven van workshops rond het bespreekbaar maken van mentale gezondheid.

Deze workshops kunnen zowel op bedrijven, organisaties als op scholen doorgaan. 

 

De specifieke inhoud van dergelijk workshops wordt ook steeds aangepast aan de nood van het bedrijf, organisatie of de school.

 

Wil je de mogelijkheden voor jouw organisatie of school bespreken?

Neem dan zeker contact op via het contactformulier.

workshops-doorbreekbaar-elien-tubbax
onbespreekbaar-livestream-doorbreekbaar-

Gastspreker op events, lives & podcasts

Als expert kan ik ook op jouw evenement (of blog) een inhoudelijke meerwaarde leveren op het gebied van inspiratie en educatie over mentale gezondheid. Naast mijn ervaring als klinisch psycholoog, heb ik ook enkele jaren ervaring als leerkracht in het middelbaar onderwijs. Ik kan daardoor met zekerheid zeggen dat ik public speaking goed onder de knie heb én dat met vol enthousiasme doe.

Het afgelopen jaar ben ik reeds spreker geweest op een aantal evenementen, zowel digitaal als live. Zo sprak ik op het live evenement van Onbespreekbaar over zelfbeschadiging, stress en eenzaamheid. Daarnaast gaf ik voor de Belgian Federation of Psychology Students een lezing over hoe social media ook een positieve impact kan hebben. Voor de Nederlandse organisatie Let's Break The Shame gaf ik bovendien een lezing over het vinden

van een psycholoog/therapeut die bij je past.  

Denk jij dat ik van meerwaarde kan zijn voor jouw evenement? Voel je vrij me te contacteren via het contactformulier. Voorafgaand aan jouw evenement plan ik ook steeds met jou een afspraak in om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. 

bottom of page