top of page

WEBINAR
GO LOVE YOURSELF!

IMG_1651.JPG

Al >300 
 Inschrijvingen

Donderdag 11 april 2024

Tijd:  19.15u- 21.15u

GRATIS deelname

'Je moet gewoon wat meer van jezelf houden'

Klinkt simpel, maar dat is het allesbehalve. En toch is het zo ontzettend belangrijk dat we dit leren. Maar wat is zelfliefde nu eigenlijk écht? Voor veel mensen blijft dit iets heel abstract. Tijd om daar met dit webinar verandering in te brengen!

 

Want 'houden van wie je bent' vormt namelijk de sleutel tot een gelukkiger, vervulder en succesvoller leven. Ons vermogen om onszelf liefde te tonen heeft namelijk een directe invloed op onze relaties, onze gezondheid, ons werk en elk ander gebied van ons leven. Maar was het maar zo simpel om wat meer van onszelf te houden...

Zelfliefde is niet iets waar we even wat affirmaties voor zeggen en 'klaar!'.  We moeten diep in onze wonden duiken om ze van binnenuit te helen. Mijn missie met dit webinar is om jou te inspireren en te motiveren om in jezelf en jouw waarde te gaan geloven, om jouw potentieel te gaan ontplooien en jouw eigen zelfliefdeproces in gang te zetten!

Because you deserve selflove, baby!

Inhoud van dit webinar

 • ​​Wat zelfliefde WEL en NIET is

 • De verschillende componenten van zelfliefde

 • Verder bouwen op jouw huidige niveau van zelfliefde

 • Krijg inzicht in hoe jij je eigen zelfliefde saboteert

 • Jezelf liever leren zien: hoe moet dat dan?

Je krijgt op voorhand een zelfliefde-quiz toegestuurd die tijdens het webinar besproken zal worden. Na het webinar zal jij weten hoe jij aan de slag kan met het vergroten van jouw zelfliefde, in al zijn componenten!

Praktisch

 • ​​Vooraf inschrijven is verplicht

 • Je krijgt na inschrijving een bevestigingsmail (zet de datum sowieso nu al even in je eigen agenda)

 • Je krijgt een paar dagen voor het webinar een mail aan met de link naar het webinar

 • Het webinar gaat online door via Webinargeek

 • Er zal een tijdelijke replay zijn: je kan het webinar dus achteraf herbekijken

 • Nodig: laptop, pc of tablet met internetverbinding

 • Duurtijd: +/- 2 uur

 • Je kiest zelf hoe actief je wil deelnemen aan het webinar. Er is een openbare chat waar je kan praten, maar je kan elkaar niet zien (enkel mij kan je zien).

Dit vonden eerdere deelnemers van het webinar:

IMG_5877.jpeg
Schermafbeelding 2023-08-28 om 14.47.06.jpeg
IMG_5822.jpeg
IMG_5747.jpeg
Review.jpg
IMG_5796.jpeg
IMG_5795.jpeg
IMG_4925.PNG
IMG_5798.jpeg
Schermafbeelding 2023-08-28 om 14.47.39.jpeg
IMG_5844.jpeg
Schermafbeelding 2023-08-28 om 14.47.50.jpeg
IMG_5748.jpeg
IMG_5820.jpeg
IMG_5823.jpeg
Schermafbeelding 2023-08-28 om 14.47.18.jpeg
IMG_5744.jpeg
IMG_5846.jpeg
IMG_5797.jpeg
IMG_5821.jpeg
ShootElien-128.jpg

Hi, ik ben Elien!

Klinisch psycholoog en leerkracht die er alles aan doet om mentale gezondheid toegankelijk te maken voor iedereen. Naast dat ik als psycholoog 1-op-1 werk met cliënten in mijn praktijk, bied ik ook online trajecten, journals en zelfhulptools aan. De drempel naar één op één psychotherapie is namelijk vaak nog erg groot, zowel om persoonlijke redenen als praktische redenen. Zo hoor ik vaak van mensen dat ze nog niet klaar zijn om naar een psycholoog te gaan of de stap niet durven zetten.

 

Bovendien zijn er bij de meeste psychologen ook ellenlange wachtlijsten, waardoor je vaak maanden moet wachten op een gesprek. Bij een online traject of aan huis geleverde zelfhulpoplossing kies jij zelf wanneer je start, en dit op je eigen tempo.

Ondertussen heb ik heel wat ervaring opgedaan in zowel klinische als schoolse settings. Door deze ervaringen in het werkveld, alsook mijn natuurlijke nieuwsgierigheid, blijf ik elke dag bezig met mijn passie. Mijn passie voor MENS-zijn, en voor de ondersteuning en begeleiding van persoonlijke ontwikkeling. Merci om hier te zijn!

bottom of page