top of page
Kerstboom Pine

Tijdelijke kerstcollectie

Een vleugje mentaal welzijn onder jouw kerstboom

🎄 Wacht niet te lang als je wil bestellen: de voorraden kunnen smelten als sneeuw! ☃️❄️

Hi, ik ben Elien! Klinisch psycholoog en leerkracht die er alles aan doet om mentale gezondheid toegankelijk te maken voor iedereen. 

Gedurende de afgelopen jaren heb ik diverse (online) producten ontwikkeld, inclusief bijbehorende tools en leuke must-haves! Tot nu toe werden deze alleen als bundels verkocht, als aanvulling op specifieke trajecten, cursussen of producten. Echter, ik ontvang regelmatig de vraag of mijn items ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn. Hoewel ik dit normaal gesproken gedurende het jaar niet aanbied, maak ik graag een uitzondering voor de feestdagen!


Ontdek hieronder zorgvuldig geselecteerde items die bedoeld zijn om jezelf of iemand van wie je houdt eraan te herinneren dat het zorgen voor ons mentaal welzijn een waardevol geschenk is. 🎁

Ik hoop dat deze tijdelijke kerstcollectie als een knus dekentje mag aanvoelen, waar je mee op de zetel kan kruipen terwijl je een geniet van een goed glas wijn of een warme chocomelk.  🌲✨

Goodies

Setje zelfliefde stickers

2.png

De stickers zijn  waterdicht. Perfect om te plakken op jouw journal, gsm, waterfles of waar je maar wil! 

€9,99 per set

'Bankkaart' met opschrift

Een stevig dubbelzijdig PVC-kaartje (vergelijkbaar met een bankkaart) met twee liefdevolle reminders op.  Gemakkelijk mee te nemen in jouw portefeuille of gsm-hoesje!

€9,99 per stuk

Totebag

Een totebag van 100% ecologisch geteeld katoen in een naturelle ecru kleur. Ideaal om deze belangrijke
boodschap altijd dichtbij je te dragen.

€19,95 per stuk

Set van 2 potloden met opschrift

4.png

Een set van twee lila potloden met zilveren opschrift 'Wees lief voor jezelf'.  Gemaakt van duurzaam materiaal en 100% klimaatneutraal. Zo heb je altijd zelfliefde bij de hand.

€9,99 per set

Zelfliefde spiegelstickers

of

Een waterdichte vinylsticker van 20cm. Kleef deze sticker op een  spiegel, raam, auto, muur,
of ander object als dagelijkse reminder dat jij altijd goed genoeg bent! 

€14,95 per stuk

Mokken

Begin elke dag met een boost van zelfliefde met deze mokken. Het unieke ontwerp is dubbelzijdig bedrukt, zodat je de afbeeldingen altijd kunt zien, ongeacht met welke hand je de mok vasthoudt. Gemaakt van duurzaam keramiek, is deze mok ook geschikt voor gebruik in de magnetron en de vaatwasser. Perfect voor thuis, op het werk of als cadeau voor die iemand die wat mildheid kan gebruiken. Bestel nu en geniet elke dag van een mok vol zelfliefde!

Doorbreekbaar_Product-photo-007.jpg
Doorbreekbaar_Product-photo-019.jpg
Doorbreekbaar_Product-photo-013.jpg

€24,99 per stuk

Set affirmatiekaarten

Doorbreekbaar_Product-photo-1x1-056.jpg
Doorbreekbaar_Product-photo-1x1-023.jpg

Een set van 24 affirmatiekaarten (10cm breedte)  met soft touch , die aansluiten bij de verschillende thema's binnen zelfliefde.

€24,95 per set

Therapiejournal

Het therapiejournal is véél meer dan gewoon een eenvoudig notitieboekje. Naast voorbereidings- en reflectiesjablonen voor maar liefst 36 therapiesessies, omvat het ook ruimte voor informatie over jouw therapieproces en doelen, check-ins, reflectievragen en opdrachten als ondersteuning voor jouw ontplooiingsproces. De journal is bedoeld als waardevolle toevoeging, maar vervangt geen individuele therapie. Het zal je wel helpen om het maximale uit jouw sessies te halen.

voor €34,99

5.png

betaling in termijnen mogelijk

voor €29,99

betaling in termijnen mogelijk

Kerstboom Pine

Zalig kerstfeest
& een gelukkig nieuwjaar!

bottom of page