top of page

De 5-daagse audiocoaching: een minitripje richting zelfverdieping!

Een dagboek schrijven

Ben jij er klaar voor om 5 dagen lang jezelf uit te dagen en volop in zelfreflectie te duiken? Gedurende de maand februari kom ik graag in uw oor fluisteren!

 

Met mijn 5-daagse audiocoaching  krijg je elke dag een audiofragment van mij in jouw mailbox. In elke audio-opname zal ik je begeleiden door middel van één grote vraag en verschillende reflectieve subvragen, stappenplannen, visualisaties en concrete oefeningen. Deze technieken zullen je helpen om dieper in jezelf te duiken, blokkades te doorbreken en positieve veranderingen te creëren.Je kan naar de opnames luisteren wanneer het jou het beste uitkomt, of het nu 's ochtends vroeg is of net voor het slapengaan. Jij beslist!

Elke dag zullen we ons richten op een nieuw thema, zoals emoties, zelfzorg, energie, zelfvertrouwen en innerlijk kindwerk. Deze thema's zijn essentieel voor jouw persoonlijke groei en welzijn.

Gedurende deze 5 dagen zul je waardevolle inzichten opdoen, nieuwe tools en technieken ontdekken en je innerlijke kracht versterken. Het is een dus reis van zelfontdekking die hopelijk jouw leven op positieve wijze zal beïnvloeden.

Dus.. wat denk je: mag ik 5 dagen lang in uw oor komen fluisteren? Schrijf je dan in. Tot snel!

Wat anderen ervan vonden

Scherm­afbeelding 2024-01-29 om 17.31.24.png
IMG_9716.jpg
IMG_9714.jpg
IMG_9713.jpg
IMG_9715.jpg
IMG_9712.jpg

Hoe werkt het?

Meteen na aankoop krijg je een eerste mailtje aan met een welkomstintroductie. Je krijgt ook meteen een tweede mail met het audiofragment van de eerste dag. ​Je kiest helemaal zelf wanneer je dit fragment beluisterd en wanneer je met de opdracht aan de slag wil gaan. Jij beslist!

Elke dag, gedurende 5 dagen, krijg je 24u na jouw eerste mail een nieuwe mail aan met een link in naar het audiofragment van die dag. Het audiofragment zelf duurt telkens een 20 à 25-tal minuutjes. Je kan dan ook nog wat tijd uittrekken voor de bijhorende opdracht. Soms stuur ik je ook nog extra bijlagen ter verdieping!

De audio's blijven beschikbaar. Het enige dat je hiervoor dient te doen, is de mails goed bewaren. Zo kan jij de audiofragmenten en opdrachten opnieuw beluisteren wanneer je maar wil!

ShootElien-128.jpg

Hi, ik ben Elien!

Klinisch psycholoog en leerkracht die er alles aan doet om mentale gezondheid toegankelijk te maken voor iedereen. Naast dat ik als psycholoog 1-op-1 werk met cliënten in mijn praktijk, bied ik ook online trajecten, journals en zelfhultools aan. De drempel naar één op één psychotherapie is namelijk vaak nog erg groot, zowel om persoonlijke redenen als praktische redenen. Zo hoor ik vaak van mensen dat ze nog niet klaar zijn om naar een psycholoog te gaan of de stap niet durven zetten.

 

Bovendien zijn er bij de meeste psychologen ook ellenlange wachtlijsten, waardoor je vaak maanden moet wachten op een gesprek. Bij een online traject of aan huis geleverde zelfhulpoplossing kies jij zelf wanneer je start, en dit op je eigen tempo.

Ondertussen heb ik heel wat ervaring opgedaan in zowel klinische als schoolse settings. Door deze ervaringen in het werkveld, alsook mijn natuurlijke nieuwsgierigheid, blijf ik elke dag bezig met mijn passie. Mijn passie voor MENS-zijn, en voor de ondersteuning en begeleiding van persoonlijke ontwikkeling. Merci om hier te zijn!

bottom of page